Urmați

De ce să avem lanţ de zăpadă în maşină?

Din 1 noiembrie 2011 nu doar anvelopele de iarnă sunt obligatorii ci să avem în maşină şi lanţuri de zăpadă, fiindcă sunt secţiuni de drum unde este obligat folosirea acestora.

Din aceste lanţuri se găsesc pe piaţă şi foarte ieftine, dar nu se merită să le cumpăraţi fiindcă se rupe foarte repede, mai bine alegeţi o categorie medie. Înainte de alegere trebuie să ţinem cont de dimensiunea şi modelul anvelopei. 

Să fim atenţi ca lanţul de zăpadă nu numai în direcţie transversală ci şi în direcţie longitudinală să fie bună pe suprafaţa de rulare. Lanţul de zăpadă totdeauna are locul pe roţile motorice, şi este mai preferabil dacă exersăm montarea pe roata de rezervă să meargă mai uşor montarea în direct.

După montare trebuie să mergem câţiva metri şi să verificăm  cât de încordat este lanţul. Cu lanţul de zăpadă nu este voie să depăşim viteza de 50 de km/oră, pe carosabil uscat fără zăpadă nu se poate utiliza. Acest lucru este nu numai interzis dar garantat că ne va distruge cauciucurile.

 

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope