Urmați

 

Anvelope Run Flat

anvelope_run_on_flat

 

Anvelopele Run Flat vă ajută să ajungeţi la destinaţia dorită în siguranţă.

Anvelope Run Flat

Anvelopele Run Flat vă ajută să ajungeţi la destinaţia dorită în siguranţă.

Ce este technologia Run On Flat?

Pierderea bruscă de presiune poate fi una din cele mai periculoase experienţe pentru un conducător auto. De acea inginerii au dezvoltat o anvelopă, care să suporte pierderea bruscă de presiune şi conducătorul să poate rula până la cel mai apropiat service.

În caz de defect anvelopele Run-Flat se mai pote folosii până la 80 kilometrii în siguranţă.

Laturile consolidate ale anvelopei pot suporta greutatea maşinii chiar şi la pierderea totală a aerului din anvelopă.

cauciucuri_RunOnFlat

În cazul maşinilor echipate cu astfel de anvelope riscul exploziei unei anvelope pe autostradă dispare complet. Nu trebuie să mai temem de o explozie a anvelopelor în timpul mersului care poate fi si fatal. Putem controla maşina şi putem continua drumul chiar în cazul unui defect şi să ajungem la destinaţie fără întârzieri.

anvelope_ runflat

Mai mult de 70% dintre conducători au avut cel puţin o fisură. 25% dintre ei nu erau în stare să schimbe roata, iar nici cei care au reuşit nu au făcut cu plăcere.

Datorită technologiei Run On Flat acest lucru ţine de domeniul trecutului, căci puteţi rula în continuare spre un punct de asistenţă unde specialişti pot repara sau schimba anvelopa în siguranţă, în plus nu mai trebuie să căraţi anvelopa de rezervă şi astfel dispuneţi de mai mult spaţiu pentru bagaje.


Reparaţii:

Anvelopele Run-Flat pot fii reparate după o scurgere în banda de rulare, dar nu şi în latură.

Carcasa nu poate fi reparată din cauza consolidării unice.

 

Viteza şi distanta maximă în caz de presiune slabă:

Anvelopele Run On Flat au fost concepute astfel încât se poate rula cu ele 80 de kilometrii cu o viteză maximă de 80 kilometrii pe ora în caz de defect. După o astfel de uzură e posibil ca cauciucul trebuie schimbată, dar în cazul în care rulăm distantă mică la o viteza cât mai mică anvelopa poate fi reparată.

 

Marcajele sistemelor Run Flat:

Michelin: PAX, ZP (zero presure)

Continental: SSR, CS (Conti Seal)

Goodyear: EMT, ROF (Run On Flat)

Dunlop: SST, DSST, ROF (Run On Flat)

Pirelli: Runflat, r-f, Eufori@

Bridgestone. RFT (Run Flat Technology)

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope